020 636 6662 mail@alicethuiszorg.nl

Ondersteuning mantelzorgers

Als mantelzorger zorgt u voor langere tijd voor iemand uit uw naaste omgeving, zoals vader, moeder, kind of bijvoorbeeld een buurman.

Een vrijwilliger heeft de keuze gemaakt om iemand te helpen. U als mantelzorger is dit u vaak overkomen en u vaak geen andere keuze heeft. Dit is vaak heel erg belastend en zwaar. Vandaar dat wij mantelzorgers vanuit de thuiszorg kunnen ondersteunen!

Mantelzorger of vrijwilliger?

Als u er niet op vrijwillge basis voor heeft gekozen om anderen te helpen, bent u geen vrijwilliger maar mantelzorger. Er is dus ook sprake van een persoonlijke band met degene die u de verzorgt of ondersteunt. Naast een baan of het eigen gezin is dit vaak op lange termijn een hele opgave. Stichting Alice Thuiszorg zet zich graag in om de mantelzorger te ondersteunen.

Begeleiding van de thuiszorg!

Bij psychische problemen, een beperking of met een handicap wil je toch veilig en zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. Met de juiste begeleiding zorgen we er vanuit onze thuiszorg organisatie voor dat u plezier in het leven blijft hebben en zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

thuiszorg medicijn toediening

“Met een “beetje” hulp van mijn begeleidster, kom ik de dag makkelijker door. Ik heb weer structuur in mijn leven en dat is goed om mee te leven!”

ELBHO logo
LOC zeggenschap
zorgthuisnl
sbb
geschillencommissie

Stichting Alice Thuiszorg

Buikslotermeerplein 153
1025 ET Amsterdam
Tel: 020 636 6662
Fax: 020 218 4338
Email: mail@alicethuiszorg.nl